1. Lluc Salellas i Vilar

Periodista i politòleg. Màster en ciència política per la Universitat d’Edimburg. Ha treballat de periodista en diversos mitjans i ha participat en moviments socials de la ciutat. Actualment és regidor a l’Ajuntament. Veí del Mercadal

2. Cristina Andreu

Educadora Social. Activista pels Drets Humans. Experiència en el disseny i gestió de polítiques públiques. Veïna del Barri Vell.

3. Xevi Montoya

Empresari, professional del màrqueting online i la transformació digital dels negocis. Va ser membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural, fent equip amb la Muriel Casals i en Jordi Cuixart. Veí del Pla de Palau

4. Dolors Serra

Activista social a la plataforma Girona Acull, la Xarxa pels Drets Socials i de la Coordinadora d’ONGs de Girona. Veïna de la Vall de Sant Daniel.

5. Pere Albertí Serra

Geòleg de formació. Educador de vocació. Prop de 40 anys fent de professor a instituts, 35 dels quals al Montilivi de Girona. Actualment és regidor a l’Ajuntament. Veí de les Pedreres.

6. Adama Boiro

Mediadora sociocultural. Al 2018 el Govern de la Generalitat li va concedir la medalla al treball President Macià per la seva tasca de mediació intercomunitària a Girona. Veïna de Santa Eugènia de Ter.

7. Laia Pèlach

Sociòloga i educadora social de formació. Ha treballat en l’àmbit de l’ocupació, el lleure i la igualtat de gènere. Durant els últims quatre anys ha estat regidora a l’Ajuntament de Girona. Veïna de l’Eixample.

8. Xevi Villarreal

Mecànic de professió amb més de 25 anys d’experiència participant del món associatiu gironí. Impulsor de la Mesa d’Entitats per la Participació i de l’Associació Escudella Solidària. Actualment coordina les AMPAs de Santa Eugènia-Can Gibert i Sant Narcís. Veí de Santa Eugènia de Ter.

9. Roser Maeso

Llicenciada en ciències Econòmiques. Té una àmplia trajectòria en la gestió pública al capdavant d’equips tècnics a la Generalitat, l’Ajuntament de Salt i la Universitat de Girona. A la UdG va ser vicegerenta d’Economia durant set anys. Actualment és administradora de l’àrea Científica de la universitat. Veïna de la Devesa-Güell.

10. Karim Sabni

Tècnic d’acompanyament en la inserció. Durant deu anys va ser coordinador del departament d’immigració d’UGT a les comarques gironines. Membre de la Plataforma Girona Acull. Veí de Sant Pau.

11. Roser Bover

Artista, gestora cultural i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha estat docent en el disseny de producte i el desenvolupament. La seva obra artística alterna la pintura, la instal·lació, la fotografia i el vídeo. Veïna de la Vall de Sant Daniel.

12. Carles Serra

Professor de la UdG. Especialista en l’antropologia de l’educació i en l’anàlisi del racisme i de les relacions interètniques en contextos d’immigració. És membre de l’Espai Antiracista de Girona i Salt i de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí. Veí de l’Eixample.

13. Ruth Tramullas

Activista veïnal i pel dret a l’habitatge. Tècnica de l’administració local en projectes comunitaris de l’àmbit social. Veïna de Sant Pere de Galligants.

14. Quim Pou

Doctor en Biologia i màster en Gestió Ambiental. Treballa com a consultor, educador i formador ambiental des de l’àmbit privat, sobretot en el camp de la gestió i la divulgació de la natura. Fundador de Diables. Veí del Barri Vell.

15. Iruna Rigau

Té 28 anys i viu a l’Eixample. Treballa com a professora de secundària i és cap de colla de Marrecs de Salt.

 

 

16. Pere Cornellà

Té 55 anys i viu a Montilivi.Treballa a l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG i és membre de Fal·lera Gironina.

17. Míriam Requena

Té 28 anys i viu a l’Esquerra del Ter. Forma part de l’Associació infantil i juvenil del Casal de Taialà, i està implicada en la defensa dels drets dels animals.

18. Biel de Montserrat

Té 32 anys i viu a Sant Pau. Ha treballat al grup municipal de la CUP a l’Ajuntament i forma part del Casal independentista El Forn.

19. Montse Benito

Té 64 anys i està jubilada. Ha estat treballadora de l’Ajuntament de Girona i és membre de l’Associació de Gent Gran del Barri Vell-Mercadal.

20. Josep Plazas, ‘Lites’

Té 56 anys i viu al barri de la Devesa-Güell. Treballa com a tècnic a Catalunya Ràdio. Va ser president de l’Associació de Veïns de la Devesa-Güell.

21. Carla Costa

Té 21 anys i és estudiant universitària. Forma part de l’organització juvenil La Forja i ha estat implicada a l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret.

22. Marc Vilar 

Té 37 anys i treballa com a tècnic d’esports en l’àmbit municipal. Està vinculat al món de l’handbol gironí.

23. Vero García

Té 48 anys anys i és jurista. És colombiana d’origen i treballa com advocada al servei jurídic de Càritas Girona.

24. Àngel Almazán

Té 53 anys i regenta l’estanc del carrer Ciutadans. Va ser president de l’Associació de Botiguers del Barri Vell.

25. Marta Zambudio

Té 38 anys i viu a Font de la Pólvora. És marxant de venda ambulant, actualment a l’atur. Coordina la Plataforma per la Dignitat de Font de la Pólvora.

26. Àngel Quintana

Té 58 anys i viu a Vista Alegre. És degà de la Facultat de Lletres i membre del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona-Cinema Truffaut.

27. Íngrid Guardiola

Té 39 anys i és realitzadora, assagista i productora cultural. És professora de la UdG i ha rebut el Premi Crítica Serra d’Or d’assaig 2019.

28. Mon Marquès

Té 77 anys i és de Montjuïc. És catedràtic de la UdG, especialitzat en història de l’educació, sobretot de l’etapa republicana, de la repressió franquista i de l’exili.

Suplents

29. Saray Espinosa

Té 23 anys i és veïna dels Químics. És graduada en Història de l’Art i militant feminista. Treballa a l’espai de coworking i creació CoEspai.

30. Joan Daunis

Té 72 anys i viu a Sant Narcís. És un militant històric de l’independentisme gironí i forma part de l’ADAC.

31. Hanna Torroglosa

Té 26 anys i viu al Barri Vell. Treballa com a cambrera i és membre de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Saharauí.

32. Aram Estiu

Té 29 anys i ha crescut a Fontajau. És activista cultural i treballa de tècnic en la producció d’esdeveniments. Impulsor de l’associació musical Rise Up.

33. Alba Artés

Té 25 anys i estudia a la UdG. És militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i forma part de l’Eina, l’espai jove de la Intersindical-CSC.

34. Isabel Codina

Té 71 anys i és infermera jubilada. Durant més de 40 anys va treballar a l’hospital Josep Trueta. Activista sobiranista i sòcia d’Òmnium i de l’ANC.


35. Martí Carreras

Té 47 anys i és fuster. Ha estat president de l’Associació de Veïns del barri de Sant Narcís.

36. Ana Invernon

Té 53 anys i és infermera a l’hospital Trueta. Activista per la sanitat pública, va formar part del cercle de Podem Sanitat i de la Marea Blanca de Girona.


37. Pau Gàlvez

Té 55 anys i és sindicalista. Està implicat des de fa dècades al moviment LGBTI i actualment és president del Front d’Alliberament Gai de Catalunya.