Skip to main content

Com elaborarem la llista electoral?

Fase 1: Termini per a proposar noms [TANCADA]

Aquesta primera fase va durar des del 14 fins el 23 de novembre, i era oberta a tota la ciutadania. Cada persona podia proposar fins a tres noms de gent per optar a formar part de la llista electoral de Guanyem Girona. La llista de noms que va sortir d'aquesta primera fase es podrà ampliar en cas que l’assemblea ho consideri oportú.

Fase 2: Elecció dels criteris per a confeccionar la llista [TANCADA]

A la jornada de treball que es va celebrar el passat 24 de novembre a l'escola Montfalgars, es van debatre i acordar quins criteris s’utilitzaran per a confeccionar la llista electoral, com ara la paritat entre homes i dones, la diversitat d'orígens i barris, la implicació en associacions i lluites, o la recerca de perfils tècnics amb capacitat de dur a terme tasques de govern, entre d'altres.

Fase 3: Contacte amb les persones proposades [TANCADA]

En aquests moments s'està contactant amb totes les persones que hagin estat proposades a la primera fase, i se’ls consultarà la seva disponibilitat per formar part de la candidatura, i en quin grau d’implicació.

Fase 4: Debat i votació de la proposta de llista [EN PROCÉS]

A partir de la relació de les persones que s’hagin mostrat disposades a formar part de la llista electoral, i tenint en compte els criteris acordats, l'assemblea va aprovar la proposta de les cinc primeres persones que encapçalaran la llista de Guanyem Girona assemblea general de Guanyem Girona. Tot seguit es seguirà treballant per presentar a l'assemblea la resta de noms que configuraran la llista electoral de Guanyem Girona, per tal que aquesta ho debati i els esculli.