Skip to main content
ActualitatGeneral

Coneix millor els candidats i candidates de Guanyem

By 24 de març de 2019març 27th, 2019No Comments

1. Lluc Salellas

Periodista i politòleg. Màster en ciència política per la Universitat d’Edimburg. Ha treballat de periodista en diversos mitjans i ha participat en moviments socials de la ciutat. Actualment és regidor a l’Ajuntament. Veí del Mercadal.

2. Cristina Andreu

Educadora Social a Girona. Activista pels Drets Humans. Té experiència en el disseny i gestió de polítiques públiques. Veïna del Barri Vell.

3. Xevi Montoya

Empresari, professional del màrqueting online i la transformació digital dels negocis. Va ser membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural fent equip amb la Muriel Casals i en Jordi Cuixart. Veí del Pla de Palau.

4. Dolors Serra

Activista social a la plataforma Girona Acull, la Xarxa pels Drets Socials i de la Coordinadora d’ONGs de Girona. Veïna de la Vall de Sant Daniel.

5. Pere Albertí

Geòleg de formació. Educador de vocació. Prop de 40 anys fent de professor a instituts, 35 dels quals al Montilivi de Girona. Actualment és regidor a l’Ajuntament. Veí de les Pedreres.

6. Adama Boiro

Mediadora sociocultural. Al 2018 el Govern de la Generalitat li va concedir la medalla al treball President Macià per la seva tasca de mediació intercomunitària a Girona. Veïna de Santa Eugènia de Ter.

7. Laia Pèlach

Sociòloga i educadora social de formació. Ha treballat en l’àmbit de l’ocupació, el lleure i la igualtat de gènere. Durant els últims quatre anys ha estat regidora a l’Ajuntament de Girona. Veïna de l’Eixample.

8. Xevi Villarreal

Mecànic de professió amb més de 25 anys d’experiència participant del món associatiu gironí. Impulsor de la Mesa d’Entitats per la Participació i de l’Associació Escudella Solidària. Actualment coordina les AMPAs de Santa Eugènia-Can Gibert i Sant Narcís. Veí de Santa Eugènia de Ter.

9. Roser Maeso

Llicenciada en ciències Econòmiques. Té una àmplia trajectòria en la gestió pública al capdavant d’equips tècnics a la Generalitat, l’Ajuntament de Salt i la Universitat de Girona. A la UdG va ser vicegerenta d’Economia durant set anys. Actualment és administradora de l’àrea Científica de la universitat. Veïna de la Devesa-Güell.

10. Karim Sabni

Tècnic d’acompanyament en la inserció. Durant deu anys va ser coordinador del departament d’immigració d’UGT a les comarques gironines. Membre de la Plataforma Girona Acull. Veí de Sant Pau.

11. Roser Bover

Artista, gestora cultural i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha estat docent de secundària i actualment treballa en el disseny de producte i el desenvolupament. La seva obra artística alterna la pintura, la instal·lació, la fotografia i el vídeo. Veïna de la Vall de Sant Daniel.

12. Carles Serra

Professor de la UdG. Especialista en l’antropologia de l’educació i en l’anàlisi del racisme i de les relacions interètniques en contextos d’immigració. És membre de l’Espai Antiracista de Girona i Salt i de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí. Veí de l’Eixample.

13. Ruth Tramullas

Activista veïnal i pel dret a l’habitatge. Tècnica de l’administració local en projectes comunitaris de l’àmbit social. Veïna de Sant Pere de Galligants.

14. Quim Pou

Doctor en Biologia i màster en Gestió Ambiental. Treballa com a consultor, educador i formador ambiental des de l’àmbit privat, sobretot en el camp de la gestió i la divulgació de la natura. Fundador de Diables. Veí del Barri Vell.