Skip to main content
Actualitat

Aquesta tardor tornem a engegar les comissions temàtiques, de barri i estructurals

By 8 de novembre de 2019novembre 26th, 2019No Comments

Enfortim el projecte municipalista! Aquesta tardor tornem a engegar les comissions. T’expliquem breument en què consisteixen.

?COMISSIONS TEMÀTIQUES

Són les encarregades de generar propostes i continguts, reflexionar sobre cada tema i fer suport a l’equip institucional. Al següent calendari hi trobareu agendades les primeres reunions. Serviran per definir els objectius estratègics de cada àmbit.


?
GRUPS DE BARRI
Serviran per conèixer les problemàtiques veïnals, faran d’enllaç entre les entitats i veïns del barri amb l’equip institucional i ajudaran quan s’organitzin activitats.
 
?COMISSIONS ESTRUCTURALS
Gestionen el dia a dia de Guanyem en àmbits específics com la comunicació, l’economia, l’organització, la logística i l’acollida de nous membres. A diferència de les altres dues, només les persones adherides poden formar-ne part. Les persones responsables es posaran en contacte amb aquells interessats per organitzar una primera trobada.
 
Gràcies a la col·laboració de totes i tots vam aconseguir un programa amb gairebé 500 propostes per a la ciutat de Girona. Ara toca enfortir el municipalisme per introduir polítiques socials i republicanes a l’Ajuntament de forma participativa.
 
T’hi esperem!