Skip to main content
ActualitatGeneral

Guanyem rep el suport de la diputada Elisenda Alamany

By 1 de març de 2019març 27th, 2019No Comments

Aquest dijous, l’alcaldablde de Guanyem Girona, Lluc Salellas, i els primers candidats de la formació, s’han reunit amb la diputada Elisenda Alamany per parlar sobre el treball municipalista de la candidatura a la ciutat.

Els candidats i candidates que encapçalen la llista de Guanyem, Cristina Andreu, Xevi Montoya, Dolors Serra i Pere Albertí, amb l’alcaldable, Lluc Salellas, han explicat a la diputada Alamany el projecte que planteja Guanyem per a la ciutat, així com el treball que s’està desenvolupant des de fa mesos. Salellas ha declarat que “s’està construint un projecte transversal que engloba sensibilitats molt diverses amb l’objectiu de bastir una ciutat on tothom hi tingui cabuda”.

Elisenda Alamany, diputada del Parlament, ha expressat el seu suport a Guanyem Girona, ja que considera que ara és “més necessari que mai la construcció de candidatures àmplies que agrupin a persones i organitzacions que aposten per obrir els ajuntaments i posar-los al servei de la gent”.

Alamany, després de conèixer de més a prop les propostes de Guanyem, ha expressat que “només des d’idees noves i projectes renovats sortirem de l’estancament i la crisi que vivim, construint així un nou futur millor per a tots i totes”.

Els membres de Guanyem han aprofitat per explicar a la diputada com s’està elaborant el programa electoral, que actualment es troba en fase de recopilació de propostes a través de les més de 20 taules obertes que s’estan organitzant.