Skip to main content
General

Guanyem Girona es centrarà en desencallar el pla especial de la Devesa

By 19 de maig de 2019maig 21st, 2019No Comments
  • La Devesa, el pulmó de la nostra ciutat

    Guanyem Girona ha estat avui a la Devesa parlant amb les veïnes i veïns i intercanviant opinions i inquietuds sobre el futur de la zona. Roser Maeso, candidata de la formació i veïna del barri, s’ha compromès a que durant el proper mandat “parlarem amb tothom amb l’objectiu prioritari de desencallar el Pla Especial de la Devesa amb consens polític i veïnal, i cercant l’equilibri entre un parc que tingui vida alhora que se’n garanteixi el manteniment i la preservació”. Paral·lelament a l’aprovació i execució del pla especial, Maeso ha subratllat la necessitat de posar un marxa “inversions urgents a la Devesa que en millorin la il·luminació, la seguretat o el mobiliari urbà per tal de que sigui un parc més amable”. Per fer això, ha afegit, “no cal passar per un procediment burocràtic molt llarg ni cal un pressupost astronòmic: ho farem amb voluntat política i en els primers mesos de mandat”.La Girona del 2030

    Roser Maeso ha proposat la realització d’un pla de ciutat “per tal de definir participativament cap a on ha d’avançar Girona en els propers 15 anys”. Segons la candidata, aquest procés ha d’aconseguir superar les polítiques a curt termini i “ha d’integrar els grans projectes que estan pendents o en procés en un model de ciutat que volem social, amable i sostenible”. Maeso ha insistit en què Girona es troba en un moment de cruïlla i ha reivindicat Guanyem com la formació “que pensa a llarg termini, amb visió estratègica i amb compromís d’executar els projectes que necessita la ciutat”.

    Sant Narcís

    En aquest sentit, Guanyem Girona també desencallarà el pla integral de Sant Narcís i farà un pla de xoc per millorar l’estat de diferents barris de la ciutat.