Skip to main content
Actualitat

Guanyem Girona presentarà la candidatura de Salellas a l’alcaldia al ple d’investidura

By 12 de juny de 2019No Comments

Guanyem Girona presentarà Lluc Salellas com a candidat l’alcaldia al ple d’investidura que tindrà lloc aquest dissabte 15 de juny. Així ho van decicidir els adherits de la plataforma en una assemblea celebrada ahir al vespre. En la reunió també es va decidir mantenir l’aposta per arribar a un acord amb ERC que inclogui els vots favorables a la investidura de Salellas i la formació d’un govern entre ambdues formacions.

La decisió de presentar candidatura al ple d’investidura s’afegeix a altres propostes que ha fet públiques la candidatura aquesta setmana encaminades a arribar a un acord de govern. D’una banda, Guanyem Girona va fer públic un document amb 22 punts clau per al mandat, entre els quals destaca l’aprovació d’un Pla de Ciutat, la declaració de l’Emergència Climàtica o la creació de l’Oficina de Drets de Ciutadania, entre d’altres. Igualment la formació va proposar un organigrama de govern format cinc grans àrees.

D’aquesta manera, Guanyem Girona ha fet una crida als grups a prendre partit a l’hora de triar el futur govern municipal i a decidir si avalen la continuïtat de Marta Madrenas o si obren la porta a un nou govern encapçalat per Guanyem. “Girona tindrà una alcaldia republicana, això està assegurat. Ara toca als diferents grups decidir en clau de ciutat si s’opta per mantenir l’actual model o si s’aposta per un projecte social i transformador”, han declarat.