Skip to main content
Actualitat

Guanyem Girona engega una ronda de trobades amb entitats i associacions per parlar sobre l’inici del mandat

By 6 de juny de 2019No Comments
  • Properament la formació presentarà públicament les seves propostes per un projecte “social i transformador” per Girona

Al llarg de la setmana els sis futurs regidors de Guanyem Girona s’han reunint amb representants del teixit associatiu gironí per exposar els principals eixos de treball per als propers quatre anys. Així doncs, la candidatura municipalista s’ha reunit amb una dotzena d’associacions culturals, comercials, ecologistes, esportives o en defensa dels drets socials i nacionals amb la voluntat d’exposar el seu projecte i conèixer el punt de vista de les entitats.

Guanyem Girona ha anunciat que la setmana que ve presentarà aquesta bateria de mesures a la ciutadania.

Alternativa de govern

A les eleccions del 26 de maig Guanyem Girona va convertir-se en la segona força a l’Ajuntament de Girona amb 8.311 vots i 6 regidors. La formació considera que l’augment de vot de les forces progressistes i republicanes i el descens de JxCat -que ha passat de 10 regidors a 9- avalen l’aposta per un govern alternatiu.

Lluc Salellas, alcaldable de la candidatura, ha manifestat que “la ciutadania gironina va decidir continuar en el camí cap a la República catalana però fent un gir a l’esquerra”. “Girona tindrà un govern republicà sí o sí. Pertoca a ERC i PSC decidir si aquest govern republicà continuarà amb les polítiques conservadores i curtplacistes dels últims anys o si es fa una aposta per un govern social i transformador”, ha reblat el futur portaveu de Guanyem Girona al consistori.