Skip to main content
Actualitat

Guanyem Girona veu el possible tancament de diverses línies de P3 per part de la Generalitat com “un atac a l’escola pública”

By 20 de desembre de 2019febrer 11th, 2020No Comments

El partit municipalista afirma que la decisió demostra que la política del departament d’Educació es fa “d’esquenes a les necessitats del territori”

El regidor Pere Albertí s’ha mostrat molt crític amb la decisió que pot afectar les escoles gironines Balandrau, Montfalgars i alguna de la zona sud de la ciutat: “És un atac del Govern i de la conselleria dirigida per ERC contra l’educació pública a la nostra ciutat. Ens solidaritzem amb les famílies i compartim la indignació amb el Departament d’Educació”. En aquest sentit, el regidor de Guanyem Girona ha afegit que la manca d’informació demostra que “ es menysté la feinada feta des del Consell Municipal d’Educació, a qui s’ha ignorat per complet.”

“Observem una vegada més que la política educativa del Govern es fa d’esquenes al territori. Comminem al Govern de JxCAT i ERC a replantejar-se la decisió i exigim a l’Ajuntament de Girona que es posicioni fermament a favor de l’escola pública”, ha sentenciat Albertí.

Finalment, el regidor del principal partit a l’oposició ha defensat “els projectes educatius públics innovadors i d’èxit”, i ha afirmat que  “s’haurien de rebre amb alegria i oferint tot el suport, no posant traves i tancant-los quan surt una oportunitat.” Per acabar, el regidor de Guanyem Girona ha volgut reivindicar l’aposta educativa com “la inversió més important que pot fer una societat.”