Skip to main content
Actualitat

El nyap del carrer de la Creu es refarà gràcies a una proposta de Guanyem

By 14 de febrer de 2023No Comments

Salellas: “Tres anys després de la reforma s’ha demostrat que no funciona. Els veïns i comerciants de l’Eixample es mereixen recuperar el carrer de la Creu”

Malgrat les abstencions del govern de Junts i ERC, el ple va aprovar una moció de Guanyem Girona que proposa millorar el carrer

El nyap del carrer de la Creu tindrà remei properament. Guanyem Girona, principal partit a l’oposició a l’Ajuntament de Girona, va presentar una moció que es va aprovar al ple municipal. El projecte de Guanyem proposa que “es desfaci el nyap” de la reforma del carrer de la Creu i que aquest mateix 2023 se n’iniciïn les obres de millora. La proposta de Guanyem ha tirat endavant tot i no comptar amb el suport dels partits de govern, Junts i ERC, que es van abstenir

Lluc Salellas, alcaldable de Guanyem Girona, va defensar la proposta: “Tres anys després de la reforma s’ha demostrat que no funciona. Els veïns i comerciants de l’Eixample es mereixen recuperar el carrer de la Creu”. Salellas va destacar alguns elements que Guanyem constata que no funcionen i que la propera reforma hi hauria de posar remei: passos de vianants poc visibles, uns blocs de formigó perillosos i que es trenquen constantment, congestió de trànsit o dificultats pel comerç del carrer són alguns d’ells.

Guanyem ja va advertir de tots aquests problemes fa tres anys, quan es va inaugurar el carrer. El principal partit a l’oposició va elaborar un detallat estudi on s’hi esmentaven aquestes i d’altres deficiències, encara pendents de resoldre’s a data d’avui.

Ara el principal partit a l’oposició vol que es recuperin les propostes que van fer els experts en el seu moment i que s’iniciï un diàleg amb les veïnes i veïns i el comerciants de la zona per definir aquest 2023 mateix com ha de ser el futur carrer de la Creu.