Skip to main content
Actualitat

Guanyem i PSC arriben a un acord per impulsar un ple extraordinari sobre l’institut Narcís Xifra

By 15 de febrer de 2023No Comments

La regidora de Guanyem Cristina Andreu va portar les reivindicacions de les famílies afectades al ple municipal de dilluns

Queralt Vila: “La defensa de l’educació pública mereix transparència i consensos de ciutat i en el cas de la decisió de la Conselleria i de l’Ajuntament de tancar el Xifra ve mancada d’ambdues”

El passat dilluns les veïnes i veïns de Pont Major, la comunitat educativa del barri i les famílies d’altres zones de la ciutat afectades per la decisió de tancar l’institut Narcís Xifra es van concentrar abans del ple municipal. Guanyem Girona va ser-hi per donar-los-hi suport i posteriorment, durant el plenari va traslladar les seves reivindicacions a l’equip de govern.

Posteriorment el PSC va obrir la porta a celebrar un ple extraordinari per tractar la problemàtica. Ara Guanyem ha anunciat que han arribat a un acord i ambdós partits impulsaran aquest plenari extraordinari per tractar la problemàtica perquè la suma de regidors d’ambdues formacions supera el límit establert per a fer-ho. Guanyem i PSC faran extensiva aquesta proposta a la resta de grups municipals perquè s’hi sumin.

La candidata de Guanyem i membre del CEM, Queralt Vila, ha destacat que “la defensa de l’educació pública mereix transparència i consensos de ciutat” i ha indicat que “en el cas de la decisió de la Conselleria i de l’Ajuntament de tancar l’institut Narcís Xifra “ve mancada d’ambdues”.

Des de Guanyem confien que es faci marxa enrere en la decisió, que no es deixi Pont Major sense un equipament referencial.