Skip to main content
Actualitat

Arriba la primera exposició fotogràfica sobre Girona i la pandèmia

By 30 de març de 2021abril 5th, 2021No Comments

Quan despuntava la primavera de l’any 2020 ens van tancar a casa. Acabava d’arribar, vingut de l’altra punta del món, un virus estrany. Ara, un any després que la Covid aterrés a casa nostra, Guanyem oferirà la primera exposició fotogràfica sobre la relació entre la ciutat de Girona i la pandèmia.

“L’any més intens de les nostres vides” és una tria de 20 imatges del fotògraf Joan Aureli Martí Boigues, un especialista en immortalitzar els esdeveniments polítics, socials i quotidians a la Girona dels últims anys. La tria fotogràfica és un recorregut pels diversos episodis i estats d’ànim que hem tingut les gironines i gironins en l’últim any: la Girona buida, la pressió hospitalària, el confinament, la nova normalitat o les reivindicacions socials es succeeixen per rememorar aquest 2020-21.

L’exposició, que serà gratuïta, es podrà veure a la Sala Carbonera (Pujada de Sant Feliu, 2) del Museu d’Història del 8 al 12 d’abril i del 15 al 18 d’abril. Els dijous i divendres l’horari serà de tardes: de 16 a 19h, mentre que el dissabte i diumenge s’obrirà matí i tarda: d’11 a 14h i de 16 a 19h.

L’objectiu és que l’exposició sigui itinerant pels Centres Cívics de la ciutat. Properament informarem de les noves localitzacions.