Skip to main content
General

Guanyem una Girona plenament accessible

By 23 de maig de 2019No Comments

Hem elaborat una versió del programa adaptat a lectura fàcil, i una bateria de mesures sobre diversitat funcional i salut mental

Guanyem Girona defensa un model de ciutat accessible, en què les polítiques i els serveis municipals estiguin pensats per a tota la ciutadania. Creiem que l’Ajuntament de Girona ha de treballar per garantir una bona qualitat de vida per al conjunt de la població, i per això, des del govern reduirem qualsevol tipus de barrera que limiti aquesta llibertat, oferint els suports necessaris per a cada persona i en cada context.

Cal garantir que les persones amb diversitat funcional i a les persones afectades per algun transtorn de salut mental puguin viure amb plena igualtat de condicions i d’oportunitats a la nostra ciutat. Apostem, per tant, per una gestió municipal que atengui la diversitat des de la transversalitat, que parteixi de les necessitats de les persones per a la realització de polítiques públiques, i que sigui prou flexible per a oferir respostes individualitzades.

Per això hem elaborat un resum del programa electoral adaptat a lectura fàcil, amb l’objectiu de garantir que tothom pugui accedir i comprendre les nostres propostes.

També hem fet una bateria de propostes electorals sobre diversitat funcional i salut mental, que volem aplicar des del govern a partir del 26 de maig.

Finalment, us informem que l’acte de final de campanya que durem a terme aquest divendres 24 de maig a les 19h a la plaça Independència comptarà amb intèrpret en LSC. En cas de pluja l’acte es farà a la Mercè.