Skip to main content
ActualitatGeneral

Noe Jordana, emblema del bàsquet gironí, se suma a Guanyem Girona

By 10 d'abril de 2019No Comments
  • La tricampiona de la Lliga Femenina ha signat el manifest de la candidatura i s’ha mostrat “molt il·lusionada amb el projecte”
  • Jordana es converteix en la signant número 600 del manifest de Guanyem Girona

Noemí Jordana, capitana de l’Spar Citylift Girona fins fa dues temporades i actual vicepresidenta del club, ha mostrat el seu suport a Guanyem Girona signant el seu manifest fundacional en una trobada amb l’alcaldable, Lluc Salellas, al nou local de campanya de la candidatura municipalista al carrer de Santa Eugènia, 5.

D’aquesta manera, Jordana es converteix en una de les 600 persones que han signat el document de la plataforma municipalista de forma online i se suma a personalitats gironines com el metge Ramon Brugada; l’presidenta de l’Associació de Veïns de l’Eixample, Amèlia González; l’exrector de la UdG Sergi Bonet; la presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Pau-Pla de Palau, Mònica Tarradellas o el professor i filòsof Xavier Antich.

Jordana, tricampiona de la Lliga Femenina i de la Copa de la Reina, és una de les dues úniques jugadores a qui el club gironí ha retirat la samarreta. La base catalana va disputar 561 partits com a jugadora professional durant 19 temporades, les 6 últimes dedicades a l’equip gironí, fins retirar-se el 2017 per dedicar-se a la docència.

“És vital promoure l’esport femení i de base i sobretot cal fer un pas més en polítiques que fomentin l’esport adaptat. L’esport és una eina de cohesió social que pot millorar vides”, ha manifestat l’excapitana de l’UNI Girona.

Jordana té estudis en Educació Especial i al llarg de la seva última temporada va combinar la feina de jugadora amb les pràctiques al centre d’educació especial de Font de l’Abella. Actualment treballa al Centre d’Educació Especial Ventijol de Blanes.

Lluc Salellas, alcaldable de Guanyem Girona ha celebrat el suport d’un “emblema del bàsquet gironí com la Noe, que sempre ha mostrat un fort compromís social amb la ciutat”.